Tokigt, trendigt & trevligt

Här hittar du en blandning av videos där Skippers tar dig med på olika upplevelser.

Möt spännande platser och annorlunda människor.

Skipper web-tv

Anna i Blåsningen

Det är en märklig känsla att bli så lurad. Jag annade ingenting.

Anna möter en spåkvinna

Hela Hollywood är översållat av fortune tellers, palm readers och tarot readers. Du kan se dom överallt när du åker omkring i staden. Detta gäller inte minst på Venice Beach.

Kan det finnas någon sanning bakom det som alla dessa rådgivare påstår? Varför anlitar Hollywoods stjärnor dessa siare? Häng med Anna och se vad hon fick veta om sig själv.

Venice Beach - Skipper i Hollywood

Venice Beach är känt för sina hippies, konstnärer, musiker och alla udda människor som befolkar strandpromenaden. Anna beger sig ut i vimlet för att ta tempen på musiklivet.

DogDating i Hollywood

Om man inte vill hänga på krogen så hittar man lättast en dating-partner i Runyon Canyoun som varje dag invaderas av motionssugna och de som vill göra nya bekantskaper.

Här stöter du på såväl kända stjärnor som det lycksökande vackra folket, hippa freaks och vanliga dödliga som vill motionera och hålla sig i trim.

Ett säkert sätt att få en lyckad kontakt är att göra turen med sin hund. Det är tydligen säkrare än att hänga på krogen. "DogDating! är det som gäller!

Lycka till säger vi - voov, voov - eller ska man kanske säga Woow!..

Brad Pitt och Pinks

I Hollywood har stjärnorna sina egna vattenhål. Brad Pitt och andra storheter brukar ända upp i kön till Pinks korvkiosk fram på sentimmarna. I kön som ringlar sig lång från tidig dag till sen natt kan man hitta namn som Celinne Dionne och andra namnkunniga stjärnor.

En helt galen restaurang på Sunset Blwd

Anna Skipper utforskar Hollywood och hittar en helt crazy restaurang mitt emot hennes hotell på Sunset Blwd.

Utbudet på matställen är enormt. Allt ifrån tokiga koncept-resturanger till lyxkrogar, från sliskig snabbmat till värsta vegannyttan. I Hollywood kan man hitta allt. Det är det som gör platsen så spännande.

BBQ lunch i Anna Ankas neighborhood

I Hollywood kan man hitta det mesta. Allt ifrån dyra lyxrestauranger till små hål i väggen med nyttig mat. När man susar fram i bilen och allt ser likandat ut från utsidan, gäller det verkligen att veta var man ska hitta sina vattenhål och oaser.

Hopplös Blues

Underhållning för gästerna hemma hos Skipper i Turkiet under Skipper Weight & Wellness Academy. En stor dela av kursen bygger på trevlig samvaro, där deltagarna lagar mat, gör utflykter eller bara njuter det goda livet i solen.

Karin på rätt kurs

Kursdeltagaren 77 år som deltog i Skipper Weight & Wellness i Turkiet, vill trots sin ålder lära sig mer om hur hon kan få ett bättre och hälsosammare liv.