Tittarmail

Här hittar du mail och brev från personer som Anna har inspirerat och hjälpt.


Om Annas recept

Hej Anna,

Jag har på senaste tiden börjar laga många av dina recept och jag kan inget annat säga än att jag älskar dom! Din omelett är supergod och dina blåbärsmuffins... Å herregud vad goda! Jag kommer nog aldrig äta vanliga muffins igen. Dessutom har jag börjat byta ut smör till olja, socker till råsocker och mjöl till dinkelsik i typ efterrättspajer och liknande - det kan man ju göra med allt och jag vill verkligen tacka för att du fick mig till den insikten. Jag mår dessutom så himla mycket bättre utan vanligt mjöl!

My

Om tryckkokaren

Hej igen Anna!

Jag är nu inne på fjärde rätten i tryckkokaren idag. Har inte tidigare varit så jätteintresserad av matlagning men tryckkokaren är KUL!
Sen jag fick "Mat med tryck" av dig och tryckkokaren i julas har livet förändrats.
Har idag lagat currygryta med linser o spenat, därefter blomkål- o morotscurry ( som Camilla kom upp och åt som brunch, mums). Enkel risotto som är sååååååååå enkel och god med ost i. Har lagat dessa många gånger! Det sista koket står på spisen nu och är en rätt jag inte prövat förut, det är kött o bönchili. Ska bli spännande att äta detta om en stund. Fryser även in maten och har med mig på jobbet, Toppen!

Man kan äta tills man nästan spricker! Gott,gott!! Tack Anna dina recept är Toppen!!

Kram Annette!

Om Smart Shakers

Har köpt den nya shakern och den är superbra,har saknat en sådan som man kan ta med sig pulver.

Kram Yvonne/Örnsköldsvik

Om Skipper Weight & Wellness

Jag har gått ner ytterligare så nu kommer jag i mina vita byxor som jag inte kunnat ha på två år, det är så himla bra. Jag fick en sådan injektion när jag var hos er att den motivationen räcker väldigt långt. Jag provar dina och egna recept varje dag :-).

Varmaste kramar
Birgitta, våren 2010

Hej Anna & Olof

Jag vill bara nämna allt bra som hänt sen jag kom hem från kursen:

 • Jag har gått morgonpowerwalks i princip varje morgon sen jag kom hem, vilket har gjort mig mycket piggare
 • Jag har druckit linfröolja varje morgon, till påföljd att min mage fungerar mycket bättre
 • Jag har druckit ingefärsthe varje morgon
 • Jag har köpt sesamfröolja , smort in mig varje morgon, vilket gjort min hy underbart len
 • Jag sover minst 8 underbart tunga härliga timmar varje natt

Jag har inte ätit följande sen jag åkte till Turkiet:

 • Godis
 • Bröd, pasta, ris
 • Kolhydrater i övrigt

Följande har hänt på jobbet efter mina Ayurvedakunskaper

 • Jag har kunnat dra nytta av mina pittafördelar
 • Jag har blivit medveten om hur just jag fungerar
 • Mina kollegor upplever mig som mycket lugnare
 • Jag har blivit så mycket piggare
 • Jag har blivit en mycket säkrare och bättre chef

Anna och Olof, jag mår verkligen hur toppen som helst!
Och det är tack vare er två och era fantastiska kunskaper.

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er!

Kram Katrin våren 2010

Kära Anna,

Jag åkte ned för att lära mig laga mat en vecka tillsammans med dig men kom hem med kunskaper om livet.

Stort tack

Anders i Norrköping våren 2010

Hej Anna!

Tack för en underbar vecka! Jag känner mig så otroligt inspirerad och tacksam över att jag har fått tagit del av dina och Olofs kunskaper. Ni är guld värda. Jag får semester i oktober, så vi ses igen i höst på Steg 2 kursen!

Kramar Anneli våren 2010

Hej Anna,

Jag vill verkligen tacka dig för en härlig vecka tillsammans med dig och din man och dina fantastiska medarbetare. Jag djupandas varje dag och powerwalkar med min man varje morgon innan arbetet. Jag känner mig så lycklig för att jag äntligen har kommit igång med ett sundare liv

Kramar från Liselotte våren 2010

Om viktpaketet och resultat

Hej Anna

Jag har nu hållt på i 1 månad och är mera än nöjd. Jag har gått ner 3 kg och tänkte höra hur länge man kan hålla på för jag är inte sugen på att börja äta ännu pga att jag vill ner mera i vikt. Start vikten var 85 och jag är nu nere i 83 kg efter en månad. Nu var jag lite slarvig under påsk vilket inte kändes så ok men det är väl bara att hålla ut och fortsätta som vanligt igen. Jag tänkte beställa ett viktpaket till och köra på som vanligt hoppas det går bra.

Du får gärna lägga ut mitt mail som inspiration till andra. Så här bra har jag aldrig mått och det är tack vare dig Anna. Mina barn märker oxå av att jag mår bättre. Jag har nu äntligen ett mål och det är att komma i form till min mans 40 års kalas den 18/6.

Har ett kort på mig på kylskåpet vilket inte är någon rolig syn men det ska snart bort och ersättas med en nyare Kattis.

Tack för att du finns.

Med vänliga hälsningar
Katarina

Om Skippers viktpaket

Vill bara saga att jag har med din dryck mm till Thailand och jag ar verkligen tacksam! Har fatt barn och har varit traningsnarkoman. Nu har jag fatt en nytandning tack vare dig! Det fungerar faktiskt:-)

Ha det bast, tusen tack!!!

halsningar fran ett soligt Thailand
Asa

Hej igen...

Ville bara tala om att du har inspirerat mig och gett mig rätt verktyg för att få ordning på min kropp. Jag trodde aldrig att det skulle fungera men det gör det och jag är så glad!!

Hälsningar

Lena

Hej Anna!

Vill bara säga att äpplechutneyn blev fantastiskt god! MUMS! Tack för en härlig bok!

Glada hälsningar

Catta

Hej!

Jag går nu på ditt viktminskningskur, dricker proteindrink till frukost, fm och en på em. Till Lunch och middag äter jag kött och grönskaker, fick, kyckling eller soja.

Det jag undrar är om jag kan äta frukt flera gånger om dagen, nötter kan jag äta det? och om jag kan äta rött kött ?
Går linser bra? Behöver jag äta extra vitamintillskott?

Många frågor, men jag tycker det är skoj nu när jag äntligen går ner i vikt och vill därför göra det som blir bäst för kroppen.

Tack för bra hemsida med bra recept :)

/Anna

Hej Anna O,

Vad roligt att du får resultat och går ned i vikt!

 1. Efter kickstatsveckan kan du äta frukt.
 2. Du kan äta alla nötter förutom jordnötter. I näve / dag.
 3. Du kan äta rött kött men välj då fint kött från betande djur.
 4. Linser och bönor är utmärkta källor till proteiner och fibrer. Välj gärna det framför det röda köttet!
 5. Viktpaketet innehåller inte vitaminer/mineral utan jag skulle gärna rekommendera dig att äta exempelvis Algine Plus 4 tabletter / dag.

Lycka till och har du fler frågor får du gärna skriva igen!

Mvh,

Anna

Hej Anna!

Måste bara skriva om denna fantastiska tryckkokare jag fick i julklapp!! Jag använder den i princip varje dag!
Min son som är 22 år och går på Högskolan är min försökskanin på nya rätter. Han är ganska snäll och tålig, men lite ovan när det kommer nya saker på bordet.

Säger att det mesta smakar gott!!! Är man fattig student kanske man ska göra det om man vill ha mat.......skratt!!

Camilla är hemma här ibland men hon är inte kräsen alls. Tycker allt smakar gott!

Jag lagar köttgryta, kyckling, fisk och blomkål och morotscurry! SÅ GOTT!! Den bevarar smaken bra samtidigt som den är så enkel att sköta nu när man blivit van vid den.

Receptboken jag fick är också toppen!!

Nu skulle jag inte kunna vara utan dessa två i köket!

Tack Anna, du är toppen!

Kram Annette!

Hej!

Jag har testat broccoligratängen och en sak den blev riktig lyckad. Så nu har den verkligen blitt min favoriträtt. Jag vill även tacka för bra recept som finns på sidan det är många rätter som är helt underbara att äta.

Ann-Charlotte

Hej Anna!

Vill bara skriva och tacka dig för alla dina goda matrecept, träningstips samt ett sunt leverne över huvud taget.

Jag heter Annette är 49 år och tidigare tävlingssimmare. Jag har alltid varit aktiv i perioder i mitt liv men bestämde mig på allvar nu i höst. Jag lagar mat på dina recept och äter både hemma och tar med till jobbet. Varje vecka är jag ute och går ca: 2 mil samt simmar ½ mil. Allt har blivit bättre, orken,  humöret, vikten..........

Varför jag bestämde mig var inte på grund av övervikt utan att jag mådde dåligt. Min dotter endast 19 år gammal råkade ut för en motorcykelolycka förra året och bröt ryggen. Nu sitter hon förlamad från midjan och ner. Jag började äta antidepressiva mediciner mm. och mådde givetvis inte bra.

Tills nu. Nu får det vara slut med mediciner och halvdålig kost. Sagt och gjort.............träningen är i full gång och nyttig mat tas med varje dag.

När min dotter kommer hem på helgerna har jag mera ork att både vara på gott humör men även att möta problemen som ändå finns.

Tack Anna för ditt engagemang i "Du är vad du äter". Du är jättebra och coachar deltagarna bra. Jag missar inte ett program!

Tack Anna för att du finns!

MVH Annette!!!!

Hej Anna!

För ett tag sedan skrev jag till dig med synpunkter på ditt program Du är vad du äter. Jag hade några åsikter (lite negativa den gången) betr. de som deltog (kändisar och ”smalisar”) och du var gullig nog att besvara mitt mejl den gången och förklarade hur du tänkte.

Nu har jag börjat tittat på dina program igen och vill bara säga att de är toppenbra och roliga att titta på, jag gillar dina ”beska” sanningar till deltagarna. Jag tittade bland annat på 6/1 2010 där tjejen ifråga fick åka till Turkiet. Och också ditt program med de två tjejerna/kompisarna som hade kraftig övervikt och varav den ena rökte. Det var riktigt dråpligt faktiskt! Jag tittar så ofta jag kan nu igen. Humorn blandas så bra med allvaret bakom det hela!

Jag ville bara skriva detta, då jag tycker att man inte bara skriva när man är lite missnöjd, utan också när man har positiv feedback!

Jag tittar numera så ofta jag har tillfälle och skrattar gott åt dina finurliga kommentarer och tycker om det fina upplägget/konceptet på programmet.

Hälsningar och lycka till!

Alice